Creago Oy vahvasti mukana markkinoilla

Yhteistyökumppanimme Niemi Palvelut Oy:tä osin lainatakseni:

”Otetaan käyttöön etsimisen, löytämisen ja yhdessä tekemisen ilo ja pistetään tuulemaan”

Tarkemmin luettavissa: https://www.niemi.fi/yritys/ajankohtaista/mainoskampanja_11.10.2015

Haasteellisina aikoina voimme olla kiitollisia jo useiden yhteistyö- ja kumppanuussopimusten sekä puitesopimusten syntymisestä. Työn alla on mielenkiintoisia uudis-, saneeraus- ja kiinteistökehityshankkeita liittyen toimitiloihin, asumiseen, loma-asumiseen ja yhteisötoimintaan.

Pitkäkestoinen yhteistyö tuo voimaa ja yhdessä tekemisen iloa. Creagolla on oman asiantuntemuksensa lisäksi kokeneiden asiantuntijoiden ja yhtiöiden verkosto. Pystymme näin tarjoamaan niin suuriin, kuin pieniinkin hankkeisiin aina hankkeen vaatimustason mukaisen, luotettavan ja riittävän henkilöstön varahenkilöineen. Toiminta on rajoista riippumatta johdettua, osallistavaa sekä ketterää ja asiantuntijat tavoitettavissa asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Creago Oy on pitkään alalla toimineiden asiantuntijoiden ja yrittäjien hallinnoima yhtiö. Yhtiön toimialan ollessa laaja onkin käynnistämisen perusedellytyksenä ollut taustahenkilöiden monipuolinen kokemus sekä hyvä tunnettuus. Perspektiiviä löytyy monipuolisista tehtävistä ja erilaisista organisaatioista niin suunnittelun, urakoinnin, rakennuttamisen kuin kiinteistökehityksenkin saralla sekä vahvaa liiketoiminnan ja johtamisen osaamista.

Yhtiömme ainutlaatuisena etuna on monipuolisen taustan ja tietotaidon käyttäminen mm. tuotekehityksen ja keksintöjen innovoinnissa sekä uusien palvelu- ja hankekonseptien luomisessa. Tiimityö on moniammatillista ja idearikasta sekä työympäristö itsessään monipuolisesti kehittävää.

Yhtiön toiminta etenee strategian mukaisesti ja vastaanotto on ollut positiivinen. Kulunut toimikausi on osoittanut, että yhtiöllämme on paikka markkinoilla. Kasvavana yrityksenä meillä on nyt ilo ja kunnia päästä edistämään uusien työpaikkojen sekä yritysten syntyä. Haemme lisäresursseja etsimällä sopivia asiantuntijoita osaksi tiimiämme. Etsimme myös opiskelijoita kasvamaan Creagolaisiksi mentorointiohjelmaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö tai yrityskumppani vai oletko harkitsemassa oman liiketoiminnan aloittamista. Kerro meille vapaamuotoisesti tarinasi ja toimita avoin hakemuksesi tai yhteistyöehdotus sähköpostiosoitteeseen: info@creago.fi

Syysterveisin,
Satu Matikainen