Koronavuoden kuulumiset Creagosta


Poikkeuksellisina aikoina voimme olla kiitollisia siitä, että toimintamme on säilynyt lähes ennallaan. Pitkäkestoinen yhteistyö on tuonut voimaa ja yhdessä tekemisen iloa haasteellisista ajoista huolimatta. Toimialojen ja palveluiden kasvua ei kuitenkaan ole edistetty täysin alkuperäisen strategiamme mukaisesti ja se on ollut osa riskienhallintaamme näinä poikkeusaikoina. Kulunut koronavuosi on kuitenkin osoittanut, että yhtiöllämme on vakaa perusta ja vakiintunut paikka asiantuntija- ja konsulttipalvelumarkkinoilla vahvana kilpailukykyisenä asiantuntijana sekä osaajana.

Positiivista on myös se, että poikkeusajat ovat antaneet monille yrityksille hyvän mahdollisuuden kehitystyölle, jolla parhaimmillaan luodaan tulevaisuuteen uusia innovaatioita, palveluita ja työpaikkoja. Missiomme, visiomme ja arvojemme mukaisesti yhtiömme kehitystyö on ollut jatkuvaa. Uusia toimintamalleja ja -tapoja on otettu lyhyellä aikajänteellä käyttöön menestyksekkäästi.

Yhtiöllä on parhaillaan käynnissä merkittävän kehityshankkeen ensimmäinen vaihe. Kehitystyömme lopputuloksen uskomme mullistavan alaa, parantavan merkittävästi rakentamisen laatua ja ympäristövaikutuksia sekä luovan uusia työpaikkoja. Yhtiömme etuna kehitystyössä on monipuolisen ammatillisen taustan ja tietotaidon käyttäminen mm. tuotekehityksen ja keksintöjen innovoinnissa sekä uusien palvelu- ja hankekonseptien luomisessa. Tiimityö on moniammatillista ja idearikasta sekä työympäristö itsessään monipuolisesti kehittävää. Kehitystyötä teemme sisäisesti ja yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa.

Kasvavana yhtiönä meillä on ilo päästä edistämään alaa ja uusien työpaikkojen syntyä myös näinä vaikeina poikkeusaikoina. Haemme parhaillaan lisäresursseja etsimällä sopivia asiantuntijoita osaksi tiimiämme. Työn alla on mielenkiintoisia uudis-, saneeraus- ja kiinteistökehityshankkeita liittyen mm. toimitiloihin, asumiseen ja yhteisötoimintaan.


Oletko etsimämme asiantuntija tai yrityskumppani?

Kerro meille vapaamuotoisesti tarinasi ja toimita avoin hakemuksesi tai yhteistyöehdotus sähköpostiosoitteeseen: info@creago.fi

Lisätietoja: https://www.creago.fi/rekrytointi/


Toivotamme kaikille voimia ja yhdessä tekemisen iloa!