Arkkitehtisuunnittelu ja pääsuunnittelu

mini-logo-1Asiantuntevaa arkkitehtipalvelua ja sujuvaa projektinhallintaa

 

Tarjoamme arkkitehtisuunnittelun ja pääsuunnittelun palvelut ammattitaidolla niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. ammattimaiset kiinteistönomistajat, kiinteistösijoittajat, asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet.

Creagon arkkitehtisuunnittelun vahvuutena ovat monipuolinen kokemus ja erityinen detaljiosaaminen. Olemme kuunteleva ja innovatiivinen kumppani kaiken kokoisiin projekteihin, joissa tarvitaan asiantuntevaa arkkitehtipalvelua ja tiimimme sujuvaa projektinhallintaa.

Ammattitaitoisen arkkitehtisuunnittelun merkitys hankkeen kokonaisvaltaisen onnistumisen kannalta on suuri. Hyvien suunnitteluratkaisuiden löytäminen perustuu hyvään tiimityöskentelyyn rakennuttajan ja arkkitehdin sekä muiden osapuolien kanssa.

Kokenut suunnittelijatiimi mahdollistaa parhaiden ratkaisujen löytymisen. Suunnittelukokonaisuutta johtaa ja yhteensovittaa hankkeeseen parhaiten sopiva pääsuunnittelija. Oman henkilöstömme erityisosaamisen lisäksi meillä on kattava vuosien varrella valikoitunut yhteistyökumppaniverkosto käytettävissämme.

Yhtenä esimerkkinä erikoisosaamisestamme voidaan pitää logistiikkarakennuksista erikoisrakentamiseksi luokitellut pakkasvarastokohteet, joiden rakenteet ja detaljiratkaisut ovat rakennusfysikaalisesti sekä -teknisesti hyvin haastavia. Erityistä detaljiosaamistamme hyödynnämme kaikissa hankkeissamme, joka tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaallemme.

Rakennussuunnittelussamme pyritään ottamaan huomioon aina ekologisuus, esteettisyys, terveellisyys ja turvallisuus. Erityisosaamisellamme varmistamme, että rakennuksista saadaan mahdollisimman pitkäikäisiä, turvallisia ja kustannustehokkaita sijoituksia myös rakennuksen pitkän elinkaaren ajaksi.

 


Arkkitehtisuunnittelutehtävissä
palvelemme asiakkaitamme mm:

  • Arkkitehtisuunnittelu (ARK 12 tehtäväluettelon mukaisesti)
  • Pääsuunnittelu (PS 12 tehtäväluettelon mukaisesti)


 Ota yhteyttä:

info@creago.fi


Asiantuntijat / Kokonaispalvelut / Kiinteistökehitys / Projektinjohto ja rakennuttaminen / Suunnittelu / Tuotekehitys / Valvonta