Suunnittelupalvelut

mini-logo-1Creago suunnittelupalvelut rakentamisen eri osa-alueille

 

Tarjoamme kattavat suunnittelupalvelut ja monipuolisen osaamisen korjaus- ja uudisrakentamisen suunnittelutarpeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. ammattimaiset kiinteistönomistajat, kiinteistösijoittajat, asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet. Palvelut tarjoamme asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa kokonaispalveluista yksittäisiin palvelutarpeisiin. Suunnittelupalvelumme sisältävät kaikki rakennusprojektin kokonaisvaltaiseen läpivientiin tarvittavat suunnittelutyöt kuten pääsuunnittelun, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, taloteknisen suunnittelun ja sisustussuunnittelun, hankesuunnitteluvaiheesta toteutussuunnitteluun saakka. Kokenut suunnittelijatiimi mahdollistaa parhaiden ratkaisujen löytymisen. Suunnittelukokonaisuutta johtaa hankkeeseen parhaiten sopiva pääsuunnittelija. Oman henkilöstömme asiantuntemuksen ja erityisosaamisen lisäksi meillä on kattava vuosien varrella valikoitunut kokeneiden suunnittelijoiden ja yhtiöiden verkosto. Pystymme näin tarjoamaan niin suuriin, kuin pieniinkin hankkeisiin aina hankkeen vaatimustason mukaisen, luotettavan ja riittävän henkilöstön varahenkilöineen. 

Creago suunnittelun perustana on monipuolinen osaaminen ja erityinen detaljiosaaminen, laatu sekä innovatiivisuus. Yhtenä esimerkkinä erikoisosaamisestamme voidaan pitää logistiikkarakennuksista erikoisrakentamiseksi luokitellut pakkasvarastokohteet, joiden rakenteet ja detaljiratkaisut ovat rakennusfysikaalisesti sekä -teknisesti hyvin haastavia. Erityistä detaljiosaamistamme hyödynnämme kaikissa hankkeissamme, joka tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaallemme. Rakennussuunnittelussamme otetaan huomioon aina ekologisuus, esteettisyys, terveellisyys ja turvallisuus. Erityisosaamisellamme varmistamme, että rakennuksista saadaan mahdollisimman pitkäikäisiä, turvallisia ja kustannustehokkaita sijoituksia myös rakennuksen pitkän elinkaaren ajaksi.

 


Suunnittelutehtävissä
palvelemme asiakkaitamme mm: Ota yhteyttä:

info@creago.fi


Asiantuntijat / Kokonaispalvelut / Kiinteistökehitys / Projektinjohto ja rakennuttaminen / Suunnittelu / Tuotekehitys / Valvonta