Rakennetekniikan asiantuntija, kuntotutkimus-, korjaussuunnittelu- ja valvontatehtävät

Rakennetekniikan asiantuntija,
kuntotutkimus-, korjaussuunnittelu- ja valvontatehtävät

22.7.2020
Avoimet tehtävät:

Haemme rakennetekniikan asiantuntijaa kuntotutkimus-, korjaussuunnittelu- ja valvontatehtäviin vahvistamaan tiimiämme Helsinkiin. Voit olla opiskelija, vastavalmistunut, urasi ensiaskeleita ottava tai kokeneempi rakenteiden kuntotutkija tai korjausrakennesuunnittelija. Creagolla pääset kehittymään monipuolisesti työssäsi. Työnkuva muovataan osaamisesi ja kehitystavoitteittesi mukaisesti.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä rakennusfysiikan ja kuntotutkimuksen osa-alueilta sisältäen mm; kuntoarviot ja kuntotutkimukset, haitta-ainearviot ja haitta-ainetutkimukset, kosteusmittaukset ja koordinointi, kosteudenhallintakoordinaattori (Kuivaketju10), sisäilmatutkimukset, tiiveysmittaukset, puhtausmittaukset, betonirakenteiden kosteusmittaukset sekä lisäksi korjaussuunnittelu ja -valvontatehtävät.

Työssäsi toimit yhteistyössä asiakkaittemme ja hankeorganisaation sekä oman asiantuntijatiimimme kanssa. Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja vastuuntuntoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi. Edellytämme alan koulutusta esimerkiksi diplomi-insinöörin, rakennusinsinöörin tai insinöörin (AMK) koulutusta ja kokemusta sisäilma-, rakenne- ja kosteusteknisistä kuntotutkimuksista sekä haitta-ainetutkimuksista. Korjauskohteiden suunnittelukokemus, valvonta- ja laadunvarmistustehtävät katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita, hyvän avoimen moniammatillisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Kalasatamassa, upeassa merellisessä ympäristössä, uusissa moderneissa ja viihtyisissä toimitiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvostamme Creagolla mm:

  • Avoimuutta
  • Ammattiylpeyttä
  • Eettisten ja ympäristöarvojen kunnioittamista.
  • Halua kehittyä ammattilaisena.
  • Kykyä toimia osana projektiryhmää
  • Myynti- ja markkinointihenkisyyttä omassa toiminnassa.
  • Oma-aloitteista ja joustavia toimintatapoja.
  • Sosiaalisia vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa.
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaitojen hallintaa.
  • Yleisten IT ohjelmien hallitsemista.

Creago Oy on kasvava rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa rakentamiseen uudenaikaisia kattavia konsultti- ja kokonaispalveluita niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Tiimissämme pääset toimimaan kanssamme monipuolisissa ja vaativissa rakennushankkeissa, niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeissa.

Ota yhteyttä:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen info@creago.fi
tai ota yhteyttä puhelimitse Satu Matikaiseen +35850 575 8071 tai Pekka Lajuseen +35844 300 2001