Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Rakenuttamisen projektipäällikön tehtävät

Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävät

Etsimme tiimiimme henkilöä rakennuttamisen projektipäällikön tehtäviin pieniin ja keskisuuriin korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin.

Projektipäällikön tehtävässä toimit rakennushankkeissa asiakkaittemme rakennuttajaorganisaatiossa ja edustajana. Johdat rakennushanketta kokonaisvaltaisesti aina tarveselvityksestä ja hankesuunnittelusta takuuaikaisiin tehtäviin saakka. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme ja hankeorganisaation sekä oman asiantuntijatiimimme kanssa.

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja vastuuntuntoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi. Edellytämme alan koulutusta (rakennusinsinööri tai DI) ja riittävää kokemusta sekä kykyä toimia myös haastavissa tilanteissa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita, hyvän avoimen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa sekä yrityksemme toimintatapoja.

Ota yhteyttä
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen info@creago.fi, tai ota yhteyttä puhelimitse Satu Matikaiseen +35850 575 8071 tai Anssi Immoseen +35844 509 2112

Arvostamme Creagolla mm: