Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Kokonaispalvelut

Kaikki mitä hankkeessa tarvitset

Kokonaispalvelut tarjoavat asiakkaalle kokonaistaloudellisen, helpon ja turvallisen palvelukokonaisuuden. Toimeksiannon sisältö suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa hankkeen edellyttämässä laajuudessa. Asiakas saa keskitetyn palvelukokonaisuuden ja räätälöityä asiantuntijaosaamista Creago Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden tuottamana palvelukokonaisuudesta riippuen. Kokonaispalvelulla saavutetaan väistämätöntä kustannustehokkuutta laadusta tinkimättä.

Kokonaispalvelussa toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla tietopääoman jakaminen ja aktiivinen vuorovaikutus kaikilla asiantuntijatasoilla. Osallistavan tiimityöskentelyn ansiosta toimimme ripeästi ja joustavasti. Päivittäinen tiimityöskentely projektin eri asiantuntijaosapuolien kanssa johtaa väistämättä siihen, että tarpeellinen tieto käsitellään heti, mikä merkitsee parempia suunnitteluratkaisuja, tehokkaampaa toteutusta sekä säästöjä suunnittelu-, rakennus- ja ylläpitovaiheessa – koko hankkeen elinkaaren ajan. Lopputulos on aina kustannustehokkaampi ja laadukkaampi. Tiimiä ja hanketta johtaa ja valvoo alusta loppuun projektinjohtajamme ja talotekniset asiantuntijamme. Rakennustöihin valitsemme soveltuvimman ja parhaan yhtiön.

Hankkeen kokonaispalvelut sisältävät esimerkiksi projektinjohto– ja rakennuttamispalvelut sekä kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut, rakennustekniset ja talotekniset asiantuntijapalvelut sekä valvontapalvelut.

Toimitilakartoituksen, edunvalvonnan ja edustamisen vuokrasopimusvaiheessa, sekä muuton projektinjohdon. Kauttamme löydetään tontti tai toimitilat sekä tarvittaessa kiinteistösijoittajat, käyttäjät ja palveluntuottajat.

Hankkeisiin voidaan liittää myös Creago Oy:n yhteistyökumppanin kanssa kiinteistövälitys, kierrätys-, muutto- ja kuljetuspalvelut.

Ota meihin yhteyttä

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

Y-tunnus: 2686973-2