Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Tuotekehitys

Creago mukana rakentamisen kehitystyössä

Creago Oy:ssä kehitystyö on jatkuvaa. Kehitystyömme tavoitteena on saattaa markkinoille uusia palvelukonsepteja, tuotteita ja parannuksia nykyisiin tuotteisiin. Kehitämme mm. laatujärjestelmiä ja menetelmiä rakentamisen laadun ja ympäristövaikutusten parantamiseksi. Teemme Creagossa kehitystyötä sisäisesti ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Tarjoamme palvelut ja asiantuntijaorganisaation monipuolisen osaamisen kehityshankkeisiin.

Tarjoamme palveluitamme yksittäisistä teknisistä konsultoinneista kehittämistyön kokonaisvaltaiseen projektinjohto- ja koordinointipalveluun. Kokoamme tarvittavat asiantuntijat ja avustamme rahoituksen hankkimisessa sekä IPR ( Intellectual Property Rights) -asioissa, kuten patentin, hyödyllisyysmallin, tavaramerkin ja mallisuojan hankkimisessa. Monialainen kokenut asiantuntijatiimi mahdollistaa parhaiden ratkaisujen löytymisen ja osallistavalla menetelmällä varmistamme, että yhteisesti sovitut tavoitteet kehitystyössä saavutetaan.

tuotekehitys

Ota meihin yhteyttä

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

Y-tunnus: 2686973-2