Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Toimitilapalvelut

Toimitilamuutoksen kokonaispalvelu lähtee asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämisestä

Creagon yhtenä erikoisosaamisena on toimitilamuutoshankkeet. Toimitilahankkeista on asiantuntijoillamme kertynyt kokemusta kymmenien vuosien ajalta monipuolisesti, kuten esimerkiksi toimistot, liiketilat, myymälät, ravintolat, palvelutilat, liikunnan ja vapaa-ajan tilat sekä logistiikkatilat. Palvelemme asiakkaita uusien toimitilojen hakutarpeen kartoitusvaiheesta alkaen, jopa yrityksen muuttoprosessin loppuun saakka.

Pitkäaikaisen kokemuksemme kautta asiakas saa juuri hänelle sopivat toimitilat luotettavasti ja palvelukeskeisesti. Toimitilan valinnalla on suora yhteys tuloihin, kustannuksiin ja riskeihin, joten valintaan tulee suhtautua kuten muihinkin yrityksen omistaja-arvoa kasvattaviin tekijöihin. Creagossa pidämme erittäin tärkeänä sitä, että asiakkaasta voidaan pitää huolta siihen saakka, että asiakas asettuu uusiin toimitiloihin ja toiminta saadaan käynnistettyä miellyttävästi ja muutoksesta häiriytymättä.

Palvelut tarjoamme asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa kokonaispalveluista yksittäisiin palvelutarpeisiin. Kokonaispalvelullamme saavutetaan väistämätöntä kustannustehokkuutta laadusta tinkimättä. Toimitilamuutoshankkeiden asiakaskokemuksien pohjalta voimme todeta, että kokonaispalvelulla pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaistaloudellisen, helpon ja turvallisen palvelukokonaisuuden. Creago ratkaisee asiakkaalle kaikki palvelutarpeet hankkeen vaatimassa laajuudessa ”konsulttipalvelut yhden luukun periaatteella”.

Palvelemme asiakkaitamme mm:

VR_lasit-768x560

Lataa toimitilapalvelut esite

Virtuaalitodellisuuden työkaluna toimitilamuutoksen suunnittelussa

Creagon vahvuutena on monipuolinen kokemus toimitilamuutosten suunnittelijana. Suunnittelussa olemme ottaneet käyttöön virtuaalitodellisuuden tarjoavat työkalut.

Haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisuuden liikkua suunnitteilla olevan tilan sisällä sekä monipuolisemmat mahdollisuudet vaikuttaa hankkeen kulkuun ja valintoihin. Asiakas ja suunnittelija pystyy paremmin tarkastelemaan tilan käyttöä ja materiaalivalintoja suunnittelun edetessä. Ratkaisuiden päätöksenteko nopeutuu.

Parhaiden suunnitteluratkaisujen löytäminen perustuu hyvään tiimityöskentelyyn ja kokenut suunnittelijatiimi mahdollistaa oikeiden ratkaisujen löytymisen. Suunnittelukokonaisuutta johtaa ja yhteensovittaa hankkeeseen parhaiten sopiva pääsuunnittelija sekä hankkeen projektinjohto.

Ota meihin yhteyttä

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

Y-tunnus: 2686973-2