Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Kuntotutkimukset ja rakennusfysiikka

Terveellinen, turvallinen ja hyvinvoiva ympäristö

Tarjoamme asiantuntijapalvelut kuntotutkimuksiin ja rakennusfysikaalisiin mittauksiin ammattitaidolla niin korjausrakentamisen, kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Tutkimuksien ja selvityksien pohjalta saadaan tarvittavia tietoja mm. korjaussuunnittelua tai työmaalle toteutusta varten. Kuntotutkimuksen avulla pystytään määrittämään rakenteen kokonaiskuntoa ja elinkaariennustetta.

Kuntotutkimus tarjoaa tarvittavaa lähtötietoa korjauksen suunnitteluun ja korjausmenetelmän määrittämiseen sekä kustannusten laskentaan. Creagon raportointimalli tarjoaa tarvittavan tiedon kiinteistön nykytilanteesta ja korjaustarpeesta. Laaja ja kattava tieto helpottaa oleellisesti korjaustarpeen määrittämistä ja suunnittelua ja tarjoa kattavaa analyysia mahdollisista riskeistä.

Palvelut tarjotaan asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa yksittäisistä palvelutarpeista kokonaispalveluihin. Kokonaispalvelutoimeksianto koostuu palveluketjusta, jonka sisältöä suunnitellaan asiakastarpeen mukaan hankkeen edellyttämässä laajuudessa. Asiakas saa keskitetyn palvelukokonaisuuden ja räätälöityä asiantuntijaosaamista tarpeen mukaan. Kokonaispalvelu sisältää esimerkiksi kuntotutkimukset, korjaussuunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan.

Creago-10

Palvelelemme asiakkaitamme mm:

Ota meihin yhteyttä

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

Y-tunnus: 2686973-2