Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Asiantuntevaa arkkitehtipalvelua ja sujuvaa projektinhallintaa

Tarjoamme pääsuunnittelun ja arkkitehtisuunnittelun palvelut ammattitaidolla niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. ammattimaiset kiinteistönomistajat, kiinteistösijoittajat, asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet. Creagon arkkitehtisuunnittelun vahvuutena ovat monipuolinen kokemus ja erityinen detaljiosaaminen. Yhtenä esimerkkinä erikoisosaamisestamme voidaan pitää logistiikkarakennuksista erikoisrakentamiseksi luokitellut pakkasvarastokohteet, joiden rakenteet ja detaljiratkaisut ovat rakennusfysikaalisesti sekä -teknisesti hyvin haastavia. Erityistä detaljiosaamistamme hyödynnämme kaikissa hankkeissamme, joka tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaallemme. Erityisosaamisellamme varmistamme, että rakennuksista saadaan mahdollisimman pitkäikäisiä, turvallisia ja kustannustehokkaita sijoituksia myös rakennuksen pitkän elinkaaren ajaksi. Rakennussuunnittelussamme pyritään ottamaan huomioon aina ekologisuus, esteettisyys, terveellisyys ja turvallisuus.

PALVELEMME ASIAKKAITAMME

- Arkkitehtisuunnittelu (ARK 12 tehtäväluettelon mukaisesti)
- Pääsuunnittelu (PS 12 tehtäväluettelon mukaisesti)

Suunnittelussa käytämme virtuaalitodellisuuden tarjoavia työkaluja. Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden liikkua suunnitteilla olevan tilan sisällä ja monipuolisemman mahdollisuuden vaikuttaa hankkeen kulkuun ja valintoihin. Virtuaalitodellisuudessa asiakas ja suunnittelija pystyvät paremmin tarkastelemaan tilan käyttöä ja materiaalivalintoja suunnittelun edetessä. Ratkaisuiden päätöksenteko nopeutuu merkittävästi.

Olemme innovatiivinen ja kuunteleva kumppani kaiken kokoisiin projekteihin, joissa tarvitaan asiantuntevaa arkkitehtipalvelua ja tiimimme sujuvaa projektinhallintaa. Ammattitaitoisen arkkitehtisuunnittelun merkitys hankkeen kokonaisvaltaisen onnistumisen kannalta on suuri. Hyvien suunnitteluratkaisuiden löytäminen perustuu hyvään tiimityöskentelyyn rakennuttajan ja arkkitehdin sekä muiden osapuolien kanssa. Kokenut suunnittelijatiimi mahdollistaa parhaiden ratkaisujen löytymisen. Suunnittelukokonaisuutta johtaa ja yhteensovittaa hankkeeseen parhaiten sopiva pääsuunnittelija.

Katso asiakasvideot

Sarakoivu Oy

Scandinavian Photo

Referenssejä

Ota meihin yhteyttä

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

Y-tunnus: 2686973-2

Ajankohtaista

Tällä hetkellä ei ajankohtaisia aiheita.