Kuntotutkija, rakennusfysikaalinen suunnittelija ja valvoja

Kuntotutkija, rakennusfysikaalinen suunnittelija ja valvoja

19.9.2022
Avoimet tehtävät:

Etsimme tiimiimme henkilöä rakennusfysikaalisiin suunnittelu-, kuntotutkimus- ja valvontatehtäviin vahvistamaan tiimiämme Helsinkiin. Olet jo hieman kokeneempi rakennesuunnittelija ja kuntotutkija. Creagolla pääset etenemään ja kehittämään toimialaa sekä osallistut merkittävään kehityshankkeeseemme. Työnkuva muovataan osaamisesi ja kehitystavoitteittesi mukaisesti.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä rakennusfysiikan ja kuntotutkimuksen osa-alueilta sisältäen mm; rakennusfysikaalinen suunnittelu, kuntoarviot ja kuntotutkimukset, haitta-ainearviot ja haitta-ainetutkimukset, kosteusmittaukset ja koordinointi, kosteudenhallintakoordinaattori (Kuivaketju10), sisäilmatutkimukset, tiiveysmittaukset, puhtausmittaukset, betonirakenteiden kosteusmittaukset sekä valvontatehtävät.

Työssäsi toimit yhteistyössä asiakkaittemme ja hankeorganisaation sekä oman asiantuntijatiimimme kanssa. Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja vastuuntuntoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi. Edellytämme alan koulutusta esimerkiksi diplomi-insinöörin, rakennusinsinöörin tai insinöörin (AMK) koulutusta ja kokemusta kuntotutkimuksista, rakennesuunnittelusta ja valvontatehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita, hyvän avoimen moniammatillisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena ja edetä uralla. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Kalasatamassa, upeassa merellisessä ympäristössä, uusissa moderneissa ja viihtyisissä toimitiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvostamme Creagolla mm:

  • Avoimuutta
  • Ammattiylpeyttä
  • Eettisten ja ympäristöarvojen kunnioittamista.
  • Halua kehittyä ammattilaisena.
  • Kykyä toimia osana projektiryhmää
  • Myynti- ja markkinointihenkisyyttä omassa toiminnassa.
  • Oma-aloitteista ja joustavia toimintatapoja.
  • Sosiaalisia vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa.
  • Viestintä- ja vuorovaikutustaitojen hallintaa.
  • Yleisten IT ohjelmien hallitsemista.

Creago Oy on kasvava rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa rakentamiseen uudenaikaisia kattavia konsultti- ja kokonaispalveluita niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Tiimissämme pääset toimimaan kanssamme monipuolisissa ja vaativissa rakennushankkeissa, niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeissa.

Ota yhteyttä:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen info@creago.fi
tai ota yhteyttä puhelimitse Satu Matikaiseen +35850 575 8071 tai Pekka Lajuseen +35844 300 2001