Rekrytointi

Creagolle töihin?

Creago Oy on kasvava rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa rakentamiseen uudenaikaisia kattavia konsultti- ja kokonaispalveluita niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Oletko rakentamisen konsultoinnin ammattilainen tai monialaosaaja, jolla on kokemusta joko projektinjohto-, rakennuttamis-, suunnittelu- tai valvontatehtävistä.

Tiimissämme pääset toimimaan kanssamme monipuolisissa ja vaativissa rakennushankkeissa, niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeissa. Etsimme kasvun myötä joukkoomme uusia ammatti- ja monialaosaajia. Voit jättää meille avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeen kautta, jossa kerrot osaamisesi ja millaisia tehtäviä olet Creagolta etsimässä.


 

Ota yhteyttä!

info@creago.fi

 

Haemme parhaillaan ammattiosaajia alla oleviin konsulttitehtäviin:

 

24.2.2020          Avoimet tehtävät:

mini-logo-1

Rakennustöiden valvontatehtävät

Etsimme tiimiimme henkilöä rakennustöiden valvontatehtäviin pieniin sekä keskisuuriin hankkeisiin korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin.
Lue lisää.


24.2.2020          Avoimet tehtävät:

mini-logo-1

Arkkitehtisuunnittelun ja suunnitteluassistentin tehtävät

Haemme tiimiimme henkilöitä arkkitehtisuunnittelun ja suunnitteluassistentin tehtäviin pieniin ja keskisuuriin korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin.
Lue lisää.


24.2.2020          Avoimet tehtävät:

mini-logo-1

Rakennuttamisen projektipäällikön tehtävät

Haemme tiimiimme projektipäälliköitä rakennuttamisen tehtäviin pieniin ja keskisuuriin korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin.
Lue lisää.


22.7.2020         Avoimet tehtävät:

mini-logo-1

Rakennetekniikan asiantuntija,
kuntotutkimus-, korjaussuunnittelu- ja valvontatehtävät.

Haemme rakennetekniikan asiantuntijaa kuntotutkimus-, korjaussuunnittelu- ja valvontatehtäviin vahvistamaan tiimiämme Helsinkiin. Lue lisää.