Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Projektijohto ja rakennuttaminen

Kustannustietoista ja määrätietoista rakennuttamisen projektinjohtamista

Toimimme rakennushankkeissa asiakkaittemme rakennuttajaorganisaationa ja edustajana. Kustannustietoisella ja määrätietoisella projektinjohtamisella varmistamme niin taloudellisesti kuin toiminnallisesti parhaat ratkaisut. Projektinjohtomme ohjauksessa kaikki ratkaisut ovat rakennushankkeelle asetettujen tavoitteiden mukaisia ja perusteltuja. Projektinjohtajamme johtavat rakennushanketta kokonaisvaltaisesti aina tarveselvityksestä ja hankesuunnittelusta takuuaikaisiin tehtäviin saakka. Projektinjohtaja on kumppani joka vapauttaa resursseja ja antaa mahdollisuuden keskittyä omiin päivittäisiin toimiin.

Onnistunut projektinjohtaminen tarkoittaa hallittua projektiorganisaation toimintaa, tiedonkulkua sekä saumatonta ajastettua yhteistyötä joka mahdollistaa hankkeelle asetettujen kustannusten, aikataulun, laatuvaatimusten sekä elinkaaren ja ympäristöominaisuuksien vaatimusten toteutumisen. Rakennuttamistehtävät toteutetaan hankkeen vaatimassa laajuudessa. Kilpailutamme tarpeen mukaan eri alojen suunnittelijat ja laadimme suunnittelusopimukset tilaajan nimiin, mikäli suunnittelualaa ei toteuteta Creago Oy:n toimesta.

Rakennuttamistehtävissä palvelemme asiakkaitamme mm. seuraavissa vaiheissa:

Kiinteistökonsultti-e1468831664914

Ota meihin yhteyttä

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

Y-tunnus: 2686973-2