Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Rakennustöiden valvontatehtävät

Rakennustöiden valvontatehtävät

Etsimme tiimiimme henkilöä rakennustöiden valvontatehtäviin pieniin sekä keskisuuriin hankkeisiin korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin, joissa pystyt toimimaan omatoimisesti rakentamisen valvontatehtävissä.

Hakijalta edellytetään kokemusta rakennustyömaalla toimimisesta, vähintään kahden vuoden työkokemusta työnjohto- ja/tai valvontatehtävistä sekä RI, rakennusmestarin tai rakennusteknikon koulutusta. Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia hankkeita, hyvän avoimen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa sekä yrityksemme toimintatapoja.

Ota yhteyttä
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen info@creago.fi, tai ota yhteyttä puhelimitse Satu Matikaiseen +35850 575 8071 tai Anssi Immoseen +35844 509 2112

Arvostamme Creagolla mm: