Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago on erikoistunut toimitilamuutoshankkeisiin

Creagon yhtenä erikoisosaamisena on toimitilamuutoshankkeet. Palvelemme asiakkaita uusien toimitilojen hakutarpeen kartoitusvaiheesta alkaen, jopa yrityksen muuttoprosessin loppuun saakka. Pitkäaikaisen kokemuksemme kautta asiakas saa juuri hänelle sopivat tilat luotettavasti ja palvelukeskeisesti.

Creagossa pidämme erittäin tärkeänä sitä, että asiakkaasta voidaan pitää huolta siihen saakka, että asiakas asettuu uusiin toimitiloihin ja toiminta saadaan käynnistettyä miellyttävästi ja muutoksesta häiriytymättä. Palvelut tarjoamme asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa kokonaispalveluista yksittäisiin palvelutarpeisiin.

Kokonaispalvelullamme saavutetaan väistämätöntä kustannustehokkuutta laadusta tinkimättä. Toimitilamuutoshankkeiden asiakaskokemuksien pohjalta voimme todeta, että kokonaispalvelulla pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaistaloudellisen, helpon ja turvallisen palvelukokonaisuuden.

Toimitilamuutoksen kokonaispalvelu lähtee asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämisestä. Creago ratkaisee asiakkaalle kaikki palvelutarpeet hankkeen vaatimassa laajuudessa ”konsulttipalvelut yhden luukun periaatteella”. Toimeksiannon sisältöä suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa hankkeen edellyttämien tarpeiden mukaan.

Toimitilahankkeen kokonaispalvelu sisältää esimerkiksi toimitilakartoituksen, edunvalvonnan ja edustamisen vuokrasopimusvaiheessa, haitta-aine- ja sisäilmatutkimukset, rakennuttamisen projektinjohdon-, suunnittelun– ja valvonnan tehtävät sekä muuton projektinjohdon.


Virtuaalitodellisuus työkaluna toimitilamuutoksen suunnittelussa

Suunnittelussa olemme ottaneet käyttöön virtuaalitodellisuuden tarjoavat työkalut. Haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisuuden liikkua suunnitteilla olevan tilan sisällä sekä monipuolisemmat mahdollisuudet vaikuttaa hankkeen kulkuun ja valintoihin. Asiakas ja suunnittelija pystyy paremmin tarkastelemaan tilan käyttöä ja materiaalivalintoja suunnittelun edetessä. Ratkaisuiden päätöksenteko nopeutuu.


Lisätietoja:

Satu Matikainen
Toimitusjohtaja, CEO
+358 50 575 8071
satu.matikainen@creago.fi

Pekka Lajunen
Kehitysjohtaja
+358 44 300 2001
pekka.lajunen@creago.fi