Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago Oy erikoisosaamista logistiikkarakentamiseen

Creago Oy tarjoaa erityisosaamistaan logistiikkarakennushankkeiden suunnittelussa, rakentamisen konsultoinnissa sekä kiinteistökehityksessä.

Erikoisosaamisena ovat logistiikkarakennukset joissa on rakennusteknisiä erityisvaatimuksia. Esimerkkinä tästä erikoisrakentamiseksi luokitellut pakkasvarastokohteet, joista asiantuntijoillamme on kattava 15 vuoden suunnittelukokemus. Pakkasvarastojen rakenteet ja detaljiratkaisut ovat rakennusfysikaalisesti sekä -teknisesti hyvin haastavia.

Logistiikkarakennuksen tilasuunnittelu perustuu aina kokonaisuuteen. Varastorakennuksessa kokonaisuuden muodostavat mm. varastoitava tuotevalikoima, tavaravirtauksen periaate, varastointitekniikka, tontin koko ja muoto. Varastotilojen suunnittelussa on huomioitava sekä toimintaan, että tekniikkaan liittyviä osa-alueita, kuten varastotyyppi, hyllystöt ja laitteet sekä tavaravirrat. Varastointiin liittyvät päätökset ja varastointistrategia ovat yhteydessä yrityksen muihin päätöksiin ja strategioihin, selkeimmin tuotanto- ja kuljetusstrategioihin. Nämä tekijät vaikuttavat sekä varastoprosessin suunnitteluun, rakennuksen muotoon ja varaston sisäisen layoutin muodostamiseen.

Asiantuntijamme ovat olleet mukana myös haastavissa elintarviketeollisuuden rakennusprojekteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Projektit vaativat aina erikoisosaamista. Tarvitaan tietoa mm. erityisvaatimuksista, tuotantotilojen mitoituksesta sekä sisäisestä logistiikasta. Projekteissa korostuu hyvä ja tiivis yhteistyö laitoksen tuotannosta vastaavien, tehdas-, prosessi- ja rakennussuunnittelijoiden välillä.

Hyvällä kokemuksella, tietotaidolla ja erityisellä detaljiosaamisellamme palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti vaativissakin logistiikkarakennushankkeissa. Osaamisemme on huomattu myös Suomen rajojen ulkopuolella. Oman osaamisemme lisäksi meille on vuosien saatossa rakentunut hyvä yhteistyökumppaniverkosto erityisosaamisalueilla toimivien yritysten kanssa.