Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago ja LogisTila ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä

Creago Oy ja LogisTila Oy palvelevat asiakasta yhdessä entistä kokonaisvaltaisemmin.

Creago ja LogisTila ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä. Yhteistyön avulla yritykset pystyvät palvelemaan asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin, toimitilan hakutarpeen kartoitusvaiheesta alkaen jopa yrityksen muuttoprosessin loppuun saakka. Yritysten yhteisen ammattitaidon ja aidon asiakkaasta välittämisen kautta voidaan taata, että asiakas saa juuri hänelle sopivat tilat luotettavasti ja palvelukeskeisesti.

Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamiseen kuin uudisrakentamiseenkin. Creagon palvelut sisältävät kaikki rakennusprojektin läpivientiin tarvittavat projektinjohto-, suunnittelu- ja valvontapalvelut sekä kiinteistökehityspalvelut siinä laajuudessa, kuin asiakas tarvitsee.

LogisTila puolestaan tarjoaa asiakkaille järkeviä toimitilaratkaisuja sekä viihtyisiä työympäristöjä. LogisTilan kattava välityspalvelu pitää sisällään vapaat ja vapautuvat toimitilat, tonttikartoitukset sekä rakennettavien toimitilojen kartoituksen.


– Yhteistyön aloittaminen Creagon kanssa oli hyvin luonteva ratkaisu, LogisTilan toimitusjohtaja Rauno Nurmi summaa. Meillä on asiakkuuksia, jotka hakevat rakennettavaa tilaa, ja alkuvaiheen jälkeen tarvitsemme mukaan luotettavan kumppanin. Meillä on takana jo yksi hyvä projekti Creagon kanssa, ja koemme, että yhteistyömme on kumpaakin osapuolta erinomaisesti tukevaa.

Yritysten arvot ovat samanhenkisiä ja ne täydentävät siten toisiaan erinomaisesti.

– LogisTila palvelee asiakkaita ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Välitämme aidosti siitä, että asiakas saa liiketoimintaansa tukevat tilat, Rauno Nurmi perustelee. Haluamme myös olla entistä vahvemmin mukana koko toimitilaprosessissa, asiakkaan rinnalla ja tukena.

Asiakaskeskeisyys on arvo, jonka tärkeyden kummatkin yritykset jakavat.

– Me Creagossa pidämme erittäin tärkeänä sitä, että asiakkaasta voidaan pitää huolta siihen saakka, että asiakas asettuu uusiin toimitiloihin ja toiminta saadaan käynnistettyä miellyttävästi ja muutoksesta häiriytymättä, Creagon toimitusjohtaja Satu Matikainen jatkaa. Creagon palveluvalikoimaan kuuluukin jopa muuttojen projektijohto.

Yhteistyömallia ja palvelukonseptia yritysten välillä rakennetaan parhaillaan.

– Palvelu rakentuu aina tietenkin asiakkaan tarpeista käsin, Satu Matikainen toteaa. Tällä hetkellä rakennamme yhteistyölle raameja. Syksyllä meillä on varmasti taas lisää kerrottavaa, joten kannattaa pysyä kuulolla!


Lisätietoja:

LogisTila Oy
Rauno Nurmi,
toimitusjohtaja
+35850 5522 683
rauno.nurmi@logistila.fi

Creago Oy
Satu Matikainen,
toimitusjohtaja
+35850575 8071
satu.matikainen@creago.fi