Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago Oy suunnittelee Oy KWH Freeze Ab:n laajennuksen Vantaalle

Creago Oy vastaa laajennushankkeen arkkitehti- ja pääsuunnittelusta.

Laajennuksen koko on n. 7500 m² sisältäen pakkasvaraston ja kylmävarastoterminaalin aputiloineen sekä
toimisto-osan. Pakkasvarastojen rakenneratkaisut ovat rakennusfysikaalisesti sekä rakennusteknisesti hyvin haastavia. Erikoisrakentamiseksi luokitelluista pakkasvarastohankkeista on asiantuntijoillamme kattava
18 vuoden suunnittelukokemus ja se on yksi erikoisosaamisemme.

Arkkitehtisuunnittelun ja pääsuunnittelun lisäksi voimme palvella asiakastamme tarpeen mukaan myös muissa rakentamisen konsulttitehtävissä, kuten projektinjohdon, rakennuttamisen ja valvonnan tehtävissä.

Creago Oy:n toimesta hankkeita pystytään toteuttamaan myös kokonaispalveluina, konsultti- ja asiantuntijapalvelut ”yhden luukun periaatteella”. Näin pystymme varmistamaan asiakkaalle ja loppukäyttäjälle hankkeen aikataulu- ja kustannustehokkuuden ja että yhteisesti sovitut tavoitteet saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Oy KWH Freeze Ab on Suomen johtava kaupallinen pakastevarastoyhtiö ja on osa neljästä liiketoimintaryhmästä koostuvaa KWH-yhtymää.