Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago Oy mukana suunnittelemassa Haagan VPK:n uusia toimitiloja

Haagan VPK:n toiminta kasvaa ja kehittyy.

Haagan VPK on katsonut tarpeelliseksi käynnistää uusien toimitilojen hankesuunnittelun, koska nykyinen vuonna 1962 valmistunut rakennus on tiloiltaan riittämätön nykypäivän toimintaan nähden ja vaatisi lähivuosina laajoja peruskorjauksia. Hankesuunnittelun projektinjohdosta ja pääsuunnittelusta vastaa
Creago Oy.

Lähtökohtana on suunnitella toiminnan kannalta tarkoituksenmukaiset tilat vuosikymmeniksi eteenpäin. Luonnokset on tehty 1- ja 2-kerroksisesta rakennuksesta. Luonnossuunnitelmat on laatinut Arkkitehtitoimisto Severi Blomstedt

Yhdistyksen kokous päätti käynnistää hankesuunnittelun 2-kerroksisella vaihtoehdolla.
”Kaksikerroksinen uusi palokunnantalo antaa palokunnan toiminnalle tilaa kasvaa ja kehittyä. Uudet tilat mahdollistavat perustoiminnan nykyvaatimusten mukaisesti sekä antavat tilaa kasvaa ja olla jatkossa aiempaa selvemmin läsnä myös alueen asukkaille.”
palokunnan päällikkö Heikki Suomalainen kertoo.

Uusien toimitilojen hankesuunnittelu on käynnissä ja hankesuunnitelman on tarkoitus valmistua kesään mennessä.


Julkaisemme hankkeen edetessä blogisarjan, josta voitte seurata hankkeen etenemistä.


Haagan VPK Stadilaisten turvana

Haagan VPK ry on vuonna 1904 perustettu ja siitä alkaen yhtäjaksoisesti toiminut palokuntayhdistys. Palokunnassa on toimintaa jokaiselle turvallisuusasioista kiinnostuneelle kouluikäisten varhaisnuoriso- ja nuorisotoiminnasta alkaen.

Haagan VPK on Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen tukipalokunta, jonka kalustona on tällä hetkellä sammutusyksikkö ja miehistönkuljetusauto. Palokunta toimii ammattipelastajien apuna ja tukena kaikissa pelastustoimen tehtäväluokissa 30 minuutin vasteajalla 24/7/365.

Lue lisää Haagan VPK:n toiminnasta: https://www.haaganvpk.com/