Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago Oy oli mukana suunnittelemassa viiden tähden kuntokeskusta

Viiden tähden kuntokeskus Fitness Village Kaisaniemi on avattu.
Avajaisia vietettiin 15.8.2017. Fitness Village Training Center on uuden ajan kuntokeskus.

Creago Oy vastasi kuntokeskuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelusta.

   

Arkkitehti- ja pääsuunnittelun lisäksi voimme palvella asiakastamme tarpeen mukaan myös muilla suunnittelualoilla sekä projektinjohdon, rakennuttamisen ja valvonnan konsulttitehtävissä. Hankkeet voidaan toteuttaa kokonaispalveluina räätälöitynä asiakkaan tarpeen mukaisesti, jolloin ratkaisemme asiakkaalle kaikki palvelutarpeet hankkeen vaatimassa laajuudessa ”palvelut yhden luukun periaatteella”. Näin pystymme varmistamaan asiakkaalle ja loppukäyttäjälle hankkeen aikataulu- ja kustannustehokkuuden ja että yhteisesti sovitut tavoitteet saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Julkistamme laajentuneen toimitilapalvelumme tämän vuoden loppuun mennessä.

Monipuolinen Fitness Village Training Center

Fitness Village Training Center on uudenlainen viiden tähden kuntokeskus Kaisaniemessä Helsingissä. Viihtyisät tilat, tarkoin valitut modernit harjoittelulaitteet sekä virtuaalisuus ja pelimaailma tekevät kuntoilusta kannustavaa, tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa.

Lue lisää, lähde: http://www.fitnessvillageshop.fi/fi/fitnessvillage/5/gym

 

Kuntoilu ja pelimaailma kohtaavat

Fitness Villagessa yhdistyvät uudella, hauskalla tavalla kuntoilu, terveys ja viihde. Pelillistäminen, sensorit ja mobiilipelit tarjoavat työkalut aktiivisuuden ja terveellisten elämäntapojen lisäämiseen osana kaikkien ikäryhmien arkea.

Fitness Village -konsepti tuo hyvinvoinnin kotisohvalle sekä kannustaa ihmisiä liikkumaan. Asiakas pääsee tutustumaan kotisohvalta mobiilipeliin, joka tempaisee hänet mukaan elämään aktiivisempaa ja terveellisempää elämää.

Lue lisää, lähde: http://www.fitnessvillageshop.fi/fi/fitnessvillage/4/game

Fitness Village -pelin voit ladata:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FitnessVillage.FitnessVillage

Lisää aiheesta: https://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/suomalainen-peli-koukuttaa-liikkumaan-huomaamattaan-tulee-lahdettya-kavelylle-jotta-saisi-pelissa-lisaa-energiaa/6539454#gs.tEIGS1U