Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Sanoma Oyj luottaa toimitilahankkeissaan Creago Oy:n konsulttipalveluihin

Sanoma Oyj luottaa Creago Oy:n konsulttipalveluihin.

Creago Oy on toiminut keväästä 2016 lähtien konsultti- ja asiantuntijapalveluiden toimittajana Sanoma-konsernin toimitilahankkeissa sekä kiinteistöiden ylläpitoon liittyvissä asiantuntijapalveluissa jo useassa eri hankkeessa.

Sanoma-konsernilla on merkittävä kiinteistöomaisuus. Sanoma Oyj omistaa keskeisillä paikoilla sijaitsevia kiinteistöjä, joiden kehittämisen ja hallinnan edellytyksenä on vahva asiantuntemus Sanoman kiinteistöjohdolla ja palveluntoimittajalla. Creagolla on ilo toimia toimitilahankkeiden konsulttina yhteistyössä laajan kokemuksen omaavan Sanoman kiinteistöjohdon kanssa.

Creago Oy:n toimesta hankkeita pystytään toteuttamaan kokonaispalveluina, ”konsultti- ja asiantuntijapalvelut yhden luukun periaatteella”. Näin pystymme varmistamaan asiakkaalle ja loppukäyttäjälle hankkeen aikataulu- ja kustannustehokkuuden ja että yhteisesti sovitut tavoitteet saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimitilamuutoksen kokonaispalvelu lähtee asiakkaan ja loppukäyttäjän liiketoiminnan ymmärtämisestä.                  

Creagon kokonaispalvelut tarjoavat asiakkaalle kokonaistaloudellisen, helpon ja turvallisen palvelukokonaisuuden. Toimeksiannon sisältö suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa hankkeen edellyttämässä laajuudessa. Asiakas saa keskitetyn palvelukokonaisuuden ja räätälöityä asiantuntijaosaamista Creagon tiimin tuottamana palvelukokonaisuudesta riippuen. Kokonaispalvelulla saavutetaan väistämätöntä kustannustehokkuutta laadusta tinkimättä.

Kokonaispalvelussa toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla tietopääoman jakaminen ja aktiivinen vuorovaikutus kaikilla asiantuntijatasoilla. Osallistavan tiimityöskentelyn ansiosta toimimme ripeästi ja joustavasti. Päivittäinen tiimityöskentely projektin eri asiantuntijaosapuolien kanssa johtaa väistämättä siihen, että tarpeellinen tieto käsitellään heti, mikä merkitsee parempia suunnitteluratkaisuja, tehokkaampaa toteutusta sekä säästöjä suunnittelu-, rakennus- ja ylläpitovaiheessa – koko hankkeen elinkaaren ajan. Lopputulos on kustannustehokkaampi ja laadukkaampi. Tiimiä ja hanketta johtaa ja valvoo alusta loppuun projektinjohtajamme ja asiantuntijamme. Rakennustöihin valitsemme soveltuvimman ja parhaan yhtiön.

Toimitilahankkeen kokonaispalvelut sisältävät esimerkiksi projektinjohto– ja rakennuttamispalvelut sekä kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut, rakennustekniset ja talotekniset asiantuntijapalvelut sekä valvontapalvelut.

Lisätietoja:

Satu Matikainen
Toimitusjohtaja, CEO
+358 50 575 8071
satu.matikainen@creago.fi

Pekka Lajunen
Kehitysjohtaja
+358 44 300 2001
pekka.lajunen@creago.fi