Creago

Creago
Creago Oy on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö, joka tarjoaa kattavat konsultti- ja kokonaispalvelut niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

Yhteystiedot

Postiosoite:
Kanavaranta 9, 00160 Helsinki

050 575 8071

info@creago.fi

Tarvitsetko apua projektissa?

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan projektinne kuntoon!

Ota yhteyttä

Creago Oy valittiin konsultiksi 3 Step It Oy:n toimitila- ja logistiikkakeskushankkeeseen

3 Step It Oy:lle uudet toimitilat ja logistiikkakeskus.

Creago Oy valittiin 3 Step It Oy:n uuden toimitila- ja logistiikkakeskushankkeen projektinjohto, asiantuntija- ja konsultointitehtäviin. Hanke toteutetaan kokonaispalveluna, palvelut räätälöitynä asiakkaan tarpeen mukaisesti. Creago ratkaisi asiakkaalle kaikki palvelutarpeet hankkeen vaatimassa laajuudessa ”konsulttipalvelut yhden luukun periaatteella”. Toimeksiannon sisältöä suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa vielä hankkeen edetessä hankkeen edellyttämien tarpeiden mukaan. Toimeksianto sisältää mm. toimitilakartoituksen, edunvalvonnan ja edustamisen vuokrasopimusvaiheessa, rakennuttamisen projektinjohdon-, suunnittelun– ja valvonnan tehtävät sekä muuton projektinjohdon.

3 Step IT on tietotekniikan & muun irtaimen käyttöomaisuuden rahoituksen, käytön ja uusimisen hallintaan erikoistunut kansainvälinen palveluyritys. 3 Step IT on kiertotalouden kiinnostavimpien listalla. Lisää aiheesta: https://fi.3stepit.com/blog/3-step-it-kiertotalouden-kiinnostavimpien-listalla 3 Step IT:llä on maailmanlaajuisesti yli 4 000 asiakasta. Ratkaisut auttavat yrityksiä teollisuudesta palvelualoihin. Ratkaisut auttavat asiakkaita hallitsemaan it-laitekantaansa tehokkaammin. It-laitteiden elinkaaren hallintapalvelut soveltuvat myös julkisen sektorin organisaatioille ja julkishallinnoille. Julkisen hallinnon asiakkaisiin kuuluu mm. valtion hallintoa, kuntia ja oppilaitoksia.

”Kaikki mitä hankkeessa tarvitset”

Creagon kokonaispalvelut tarjoavat asiakkaalle kokonaistaloudellisen, helpon ja turvallisen palvelukokonaisuuden. Toimeksiannon sisältö suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa hankkeen edellyttämässä laajuudessa. Asiakas saa keskitetyn palvelukokonaisuuden ja räätälöityä asiantuntijaosaamista Creagon tiimin tuottamana palvelukokonaisuudesta riippuen. Kokonaispalvelulla saavutetaan väistämätöntä kustannustehokkuutta laadusta tinkimättä.

Kokonaispalvelussa toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla tietopääoman jakaminen ja aktiivinen vuorovaikutus kaikilla asiantuntijatasoilla. Osallistavan tiimityöskentelyn ansiosta toimimme ripeästi ja joustavasti. Päivittäinen tiimityöskentely projektin eri asiantuntijaosapuolien kanssa johtaa väistämättä siihen, että tarpeellinen tieto käsitellään heti, mikä merkitsee parempia suunnitteluratkaisuja, tehokkaampaa toteutusta sekä säästöjä suunnittelu-, rakennus- ja ylläpitovaiheessa – koko hankkeen elinkaaren ajan. Lopputulos on kustannustehokkaampi ja laadukkaampi. Tiimiä ja hanketta johtaa ja valvoo alusta loppuun projektinjohtajamme ja asiantuntijamme. Rakennustöihin valitsemme soveltuvimman ja parhaan yhtiön.

Hankkeen kokonaispalvelut sisältävät esimerkiksi projektinjohto– ja rakennuttamispalvelut sekä kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut, rakennustekniset ja talotekniset asiantuntijapalvelut sekä valvontapalvelut. Kauttamme löydetään tontti tai toimitilat sekä tarvittaessa kiinteistösijoittajat, käyttäjät ja palveluntuottajat. Hankkeisiin voidaan liittää myös Creago Oy:n yhteistyökumppanin kanssa kiinteistövälitys, kierrätys-, muutto- ja kuljetuspalvelut sekä rakennusurakointi.

Lisätietoja:

Satu Matikainen
Toimitusjohtaja, CEO
+358 50 575 8071
satu.matikainen@creago.fi

Pekka Lajunen
Kehitysjohtaja
+358 44 300 2001
pekka.lajunen@creago.fi